Command disabled: backlink

Det gode liv

Menneskets største begrænsning er vores intelekt. Vi vil så gerne forstå alt, men det rækker vores intelekt umiddelbart ikke til. Virkeligheden omfatter meget mere end det vi kender og forstår. Dette gælder både globalt, lokalt og på det personlige plan.

Den næststørste begrænsning er vores sprog. Så når vi begynder at beskrive noget i et forsøg på at forstå det eller videregive det, bliver det ikke meget bedre. En indsigt, de gamle Zen-buddister gjorde for meget længe siden.

Vi er som mennesker forskellige og vore veje er forskellige. Der findes ikke en enkelt formel som gælder for alle - ikke noget med „du skal bare gøre dit eller dat, så bliver du lykkelig“. Vi har hver vores vej, som vi skal gå for at leve et godt liv og blive lykkelige. Kommer vi på afveje, bliver vi syge og i yderste konsekvens dør. Men vi kan godt komme tilbage på ret vej skulle vi være faret vild - det kræver bare en indsats.

Der findes ikke en enkelt one-size-fits-all kur, men som jeg ser det, er der nogle fælles pointer.

Uagtet sprogets begrænsninger vil jeg på disse sider kaste mig ud i at bruge mit sprog og skrive om det, der interesserer mig: Det gode liv og hvad der skal til for at vi kan leve godt og lykkeligt.

Med udgangspunkt i mine egne erfaringer, studier, indsigter og meget andet vil jeg tilbyde dig min assistance i form af samtaler og gong.

Jan

(Hvis du vil have en email eller sms når Kalender eller disse side opdateres, så send mig en email eller sms med besked herom.)


start.txt · Sidst ændret: 2020/08/30 10:02 af jabe